Voertuig aanmelden

Doosan bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wilt u graag een Doosan bandenkraan verkopen? Dan is Werktuigverkopen.nl uw ideale koper. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in ieder model en ook als de kraan wat beschadigingen heeft, is dat voor ons geen probleem. Wij bieden u altijd een zeer goede prijs die is gebaseerd op de dagwaarde van uw machine en de staat ervan. Ook komen wij de kraan geheel kosteloos bij u ophalen. Het transport hoeft u dus niet zelf te regelen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Twee keuzes van uitbetaling als u uw Doosan bandenkraan gaat verkopen

Het verkopen van uw Doosan bandenkraan aan ons bedrijf uit Breda heeft nog een voordeel: wij kunnen zowel digitaal als contant uitbetalen en u bepaalt zelf welke betaalmethode wij gebruiken. Zo bieden wij u te allen tijde service op maat. Bovendien kunt u ook diverse andere machines aan ons verkopen, evenals trucks en vrachtwagens. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ook in andere merken hebben wij veel interesse

Naast een Doosan bandenkraan, kunt u ook gerust een kraan van een ander merk aan ons verkopen. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in alle merken en modellen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Daewoo of een machine van Etec.

Vul ons online aanmeldformulier in en kom in contact

Wanneer u een machine aan ons wilt verkopen of als u vragen heeft, vult u eenvoudig ons online aanmeldformulier in. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons met meer informatie of plannen we in overleg met u een afspraak in voor de verkoop. Voor direct contact kunt u ons ook bellen via 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.