Voertuig aanmelden

Fiat tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u uw Fiat tractor gaat verkopen, wilt u hier natuurlijk een mooi bedrag aan verdienen. Ook is het van belang om geen extra kosten kwijt te zijn aan bijvoorbeeld het transport van het voertuig. Bij Werktuigverkopen.nl regelen wij kosteloos het transport voor u in heel Nederland. Staat uw tractor in België? Ook dan komen wij deze kosteloos bij u ophalen! Een lange reistijd is voor ons geen probleem.

Uw Fiat tractor verkopen en een mooi bedrag ontvangen

Bij het werken met een tractor, wilt u natuurlijk dat deze het goed doet en zo lang mogelijk goed blijft werken. Werkt uw Fiat-Hitachi tractor niet meer zoals u wilt of heeft deze wat schade opgelopen en wilt u uw tractor daarom verkopen? Of bent u toe aan een nieuwe tractor en wilt u een mooi en eerlijk bedrag ontvangen voor uw oude exemplaar? Door het verkopen van uw Fiat-Hitachi tractor aan Werktuigverkopen.nl bent u gegarandeerd van de beste prijs. Wij baseren de prijs op de dagwaarde en de huidige staat van uw tractor. Naast het verkopen van uw Fiat-Hitachi tractor, kunt u bij ons trouwens ook terecht voor het verkopen van tractoren van andere merken.

Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verkopen van uw Fiat-Hitachi tractor of een andere landbouwmachine? Of heeft u vragen en wilt u wat meer informatie? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul ons online aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.