Voertuig aanmelden

Mobiele machines verkopen

Zoekt u een opkoper van uw machines?

Wilt u graag overtollige mobiele machines verkopen die op dit moment ongebruikt in uw bedrijf staan? Dan bent u bij Werktuigverkopen.nl op de juiste plek. Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw machines, zelfs als deze beschadigd of niet gekeurd zijn. Bovendien is ons bod geheel vrijblijvend, u kiest zelf of u dit bod accepteert of weigert.

Uitstekende service als u uw mobiele machines aan ons gaat verkopen

Kiest u ervoor om uw mobiele machines aan ons te verkopen, zoals uw trucks, tractoren of vrachtwagens? Dan bent u verzekerd van uitstekende service. Wij halen uw machine namelijk gratis bij u op, ongeacht waar u werkzaam bent in Nederland of België, en u kiest zelf de betaalmethode. Wij betalen zowel digitaal als contant. Ook zorgen wij zelf voor de demontage van de machine, zodat u hier zelf geen werk meer aan heeft.

Verkoop uw oude machine tegen een eerlijke prijs

Als u oude mobiele machines gaat verkopen, biedt u deze het best aan bij Werktuigverkopen.nl; een opkoper van diverse machines in Nederland en België. Wilt u een goede prijs ontvangen voor uw machine? Vul dan het aanmeldformulier in op onze website en ontvang binnen 24 uur een bod. Voor andere vragen kunt u ons bedrijf uit Breda ook bereiken door te bellen naar 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.