Voertuig aanmelden

Mobiele machines verkopen

Zoekt u een opkoper van uw machines?

Wilt u graag overtollige mobiele machines verkopen die op dit moment ongebruikt in uw bedrijf staan? Dan bent u bij Werktuigverkopen.nl op de juiste plek. Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw machines, zelfs als deze beschadigd of niet gekeurd zijn. Bovendien is ons bod geheel vrijblijvend, u kiest zelf of u dit bod accepteert of weigert.

Uitstekende service als u uw mobiele machines aan ons gaat verkopen

Kiest u ervoor om uw mobiele machines aan ons te verkopen, zoals uw trucks, tractoren of vrachtwagens? Dan bent u verzekerd van uitstekende service. Wij halen uw machine namelijk gratis bij u op, ongeacht waar u werkzaam bent in Nederland of België, en u kiest zelf de betaalmethode. Wij betalen zowel digitaal als contant. Ook zorgen wij zelf voor de demontage van de machine, zodat u hier zelf geen werk meer aan heeft.

Verkoop uw oude machine tegen een eerlijke prijs

Als u oude mobiele machines gaat verkopen, biedt u deze het best aan bij Werktuigverkopen.nl; een opkoper van diverse machines in Nederland en België. Wilt u een goede prijs ontvangen voor uw machine? Vul dan het aanmeldformulier in op onze website en ontvang binnen 24 uur een bod. Voor andere vragen kunt u ons bedrijf uit Breda ook bereiken door te bellen naar 076-3030060.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.