Voertuig aanmelden

Bandenkraan kopen

Wilt u uw een overtollige bandenkraan verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Als u nog een overtollige bandenkraan of andere afgeschreven machine heeft staan bij uw bedrijf, kopen wij deze graag op. Bij Werktuigverkopen.nl bieden we altijd een eerlijke prijs voor uw bandenkraan, ongeacht welk merk of model. Heeft de machine beschadigingen of is die niet gekeurd? Dat is voor ons geen probleem. Ontdek de uitstekende service van ons bedrijf uit Breda!

Uw bandenkraan kopen wij voor een goede prijs en halen wij gratis bij u op

Wilt u uw bandenkraan verkopen, maar heeft u geen tijd of niet de juiste middelen om deze zelf weg te brengen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Wij halen de bandenkraan gratis bij u op in heel Nederland en België. Bovendien kiest u zelf of u digitaal of contant wordt uitbetaald. Heeft u nog andere machines waar u vanaf wilt, zoals een mobiele machine of een landbouwmachine? Ook deze kopen wij graag op.

Meld uw machine aan via ons aanmeldformulier

Als u uw bandenkraan of ander soort machine wilt verkopen, vult u het best ons aanmeldformulier in op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zorgen voor een goed bod op uw machine. Wij kopen uw bandenkraan altijd voor een eerlijke prijs. Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken door te bellen naar 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.