Heftrucks verkopen
Heeft u een oude heftruck die u wilt verkopen? Wij ontzorgen u graag in dit proces van A tot Z. Met een aantrekkelijk bod voor uw heftruck én gratis transport.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Als u uw voertuig bij ons heeft aangemeld krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons. Een passend bod kunnen wij op afstand geven indien voldoende informatie aanwezig is. Anderzijds komen wij graag vrijblijvend bij u langs op locatie voor een taxatie en inspectie.

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het bod is volledig vrijblijvend. Wanneer u deze weigert, gaan we graag met u in overleg om eventueel tot een gepaste deal te komen. U kunt rekenen op flexibele betaalmethoden.

We komen het voertuig ophalen

Met onze volledige service kunt u ook rekenen op gratis transport en eventuele (de)montage van voertuigen. We zorgen ervoor dat uw werktuig of voertuig gratis wordt opgehaald en maken met u goede afspraken.

werktuigverkopen heftruck verkopen

Eenvoudig uw heftruck verkopen

Werktuig Verkopen is specialist in het verkopen van uw oude heftrucks, reachtrucks en andere bouwmachines. Met ons brede netwerk en expertise over verschillende werktuigen kunnen we uw oude heftruck een passend bod bieden en u verder ontzorgen in het verkoopproces.

We zijn geïnteresseerd in diverse soorten en verschillende merken bouwmachines. Zo nemen we ook graag kapotte en gebruikte heftrucks van u over om voor een eerlijke prijs door te verkopen. U hoeft enkel uw heftruck aan te melden, wij regelen de rest.

Heftruck inkoop van A tot Z

Als RDW erkend en ervaren heftruck inkoopbedrijf kunnen we u in de verkoop van uw bouwmachines volledig ontzorgen. Via ons aanmeldformulier kunt u de gegevens en foto’s van uw heftruck of andere bouwmachine achterlaten. Aan de hand daarvan kunnen we een passend bod naar u toe sturen. Deze krijgt u al binnen één dag.

Wij regelen de verkoop van A tot Z. Van gratis inspectie en directe betaling, tot het kosteloos ophalen van uw voertuig. Zo is het verkopen van uw heftruck in korte tijd en eenvoudig geregeld

heftruck verkopen cta

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Inkoper werktuigen en bouwmachines

Wilt u uw werktuigen of wagenpark verkopen? Meld uw machines bij ons aan en geniet van onze volledige service. Wij ontzorgen u in het hele verkoopproces. Wij zijn zeer geïnteresseerd in tweedehands voertuigen en landbouwmachines.

Heftruck handelaar in Nederland en België

Als heftruck handelaar kunnen we u niet alleen ontzorgen bij de verkoop van heftrucks, maar ook bij andere landbouwmachines, werktuigen, tractors en vrachtwagens. Wij kopen diverse voertuigen in om binnen ons netwerk door te verkopen. Hierbij zijn we in zowel Nederland als België werkzaam.

We nemen allerlei tweedehands heftrucks en andere bouwmachines graag van u over. Ook als ze (lichte) schade hebben opgelopen.Twijfelt u of uw werktuig nog iets waard is? Neem gerust contact op met ons. Vaak zit er nog een mooie waarde aan gebruikte heftrucks. We laten onze experts er graag naar kijken om u een passend bod te doen.

Tweedehands heftruck opkoper

Wilt u uw bouwmachines of wagenpark verkopen? Dit gaat het eenvoudigst via een heftruck opkoper zoals Werktuig Verkopen. We zijn specialist in het verkopen van losse bouwmachines maar kunnen ook hele wagenparken inkopen. Ook in gebruikte, tweedehands heftrucks die wellicht niet meer in een bruikbare staat zijn, zijn we geïnteresseerd.

Uw heftruck verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over het verkoopproces. Of meld uw (vork)heftruck, reachtruck, bulldozer, vorklift of andere bouwmachine bij ons aan via het aanmeldformulier. Wij gaan direct aan de slag en zullen binnen 24 uur een bod naar u terug sturen.