Voertuig aanmelden

Heftruck verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Woont u in Nederland of België en wilt u uw heftruck verkopen? Bij Werktuigverkopen.nl zijn wij geïnteresseerd in het kopen van verschillende machines. Hierbij maakt het merk of model niet uit. Bij het verkopen van uw heftruck wilt u natuurlijk een mooie prijs ontvangen. Bij ons ontvangt u gegarandeerd de beste prijs voor uw machine. Wanneer u uw heftruck aan ons verkoopt, heeft u de keuze tussen twee verschillende betaalmethodes. Wij betalen namelijk zowel contant als per bank uit.

Wilt u uw oude heftruck verkopen om ruimte te maken voor een nieuwe?

Staat u op het punt om uw heftruck te vervangen en wilt u uw oude zo snel mogelijk verkocht hebben? Wij komen uw heftruck kosteloos bij u ophalen, of u nu in Nederland of België woont. Een lange reistijd is voor ons geen bezwaar. Naast een heftruck kunt u nog meer machines aan ons verkopen. Zo zijn wij geïnteresseerd in onder andere de volgende machines:

Verkoop uw heftruck aan de specialist

Heeft u interesse in het verkopen van uw heftruck en wilt u hier een eerlijke prijs voor? Verkoop dan uw heftruck aan onze specialist. Vul het aanmeldformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.