Vrachtauto verkopen

Werktuig Verkopen is de toonaangevende specialist in Nederland voor het verkopen van oude en gebruikte vrachtauto's. Of u nu een enkele vrachtwagen of een heel wagenpark wilt verkopen, wij bieden een snelle, eerlijke en betrouwbare service. Onze toewijding aan klanttevredenheid, gecombineerd met onze uitgebreide kennis van de vrachtauto-markt, maakt ons de ideale partner voor het verkopen van uw voertuigen.

Vrachtauto’s en trucks te koop aanbieden

Wanneer u besluit uw gebruikte vrachtauto te verkopen, wilt u natuurlijk de beste prijs en een snelle, probleemloze service. Bij ons vindt u een professionele aanpak en een eerlijk bod. Wij begrijpen dat elke vrachtauto uniek is en wij waarderen de waarde van elke truck, ongeacht de leeftijd, staat of merk. Onze experts beoordelen uw voertuig zorgvuldig en zorgen voor een transparante en eerlijke prijsbepaling.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van kopers, wat ons in staat stelt uw vrachtwagen snel en voor een goede prijs te verkopen. Of u nu één vrachtwagen of een gehele vloot te koop heeft, wij staan klaar om u te helpen met een service die op maat gemaakt is voor uw behoeften.

Vrachtauto aanmelden

Meld eenvoudig uw vrachtauto’s aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw caravan inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na de aanmelding van uw trucks of vrachtauto gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw trucks zonder kosten!

geld icoon

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

oude vrachtwagen verkopen

Truck verkopen

Het verkopen van uw vrachtauto hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Als erkende vrachtauto inkoper, streven wij ernaar om het verkoopproces zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Van de eerste taxatie tot de uiteindelijke verkoop, ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap.

We bieden een gratis, vrijblijvende taxatie van uw vrachtauto en werken samen met u om een verkoopplan op te stellen dat past bij uw tijdschema en verwachtingen. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een vlotte afhandeling van alle administratieve taken en bieden ondersteuning bij elke stap van het proces. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inkoop vrachtauto eenvoudig geregeld

Bent u op zoek naar een betrouwbare vrachtauto opkoper? Zoek niet verder. Wij bieden een transparant en betrouwbaar opkoopproces. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat u een eerlijke en concurrerende prijs krijgt voor uw vrachtauto. Wij kopen vrachtauto’s van alle merken en modellen aan en zorgen voor een snelle en veilige afhandeling.

Met onze vrachtauto opkoop service, krijgt u de beste waarde voor uw voertuig zonder enig gedoe. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een snelle betaling. Daarnaast bieden we ook extra diensten aan zoals gratis ophaling en demontage, indien nodig.

inkoop vrachtauto

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Opkoper van vrachtauto

Heeft u een vrachtauto die u graag wilt verkopen? Werktuig Verkopen is een professionele en RDW-erkende opkoper van verschillende vrachtauto’s. Meld uw vrachtauto vandaag nog bij ons aan en ontvang een gepast bod.

Oude vrachtauto’s verkopen

Bij Werktuig Verkopen streven we ernaar om de beste service te bieden voor het verkopen van uw vrachtauto. Met onze jarenlange ervaring, deskundige kennis en uitgebreide netwerk, garanderen wij een snelle, eerlijke en betrouwbare service. Naast vrachtauto’s, kopen wij ook grondverzetmachines en tractoren en zijn wij specialist in de opkoop van bedrijfsauto’s. We hebben een groot netwerk in de bouwmachines verkoop. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de makkelijkste manier om uw vrachtauto te verkopen!

Vragen over het verkopen van uw vrachtauto?

Bent u benieuwd naar de services die wij aanbieden of heeft u nog vragen over het verkopen van uw vrachtauto?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vraag eenvoudig stellen door op de onderstaande knop te klikken en ons aanmeldformulier voor voertuigen in te vullen. Wij zorgen ervoor dat we snel met u in contact treden.