Camper verkopen

Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke en deskundige benadering. Met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw camper de juiste behandeling krijgt, zelfs als deze niet meer in perfecte staat is.

Campers verkopen: Waar elk avontuur een nieuwe bestemming vindt

Elke camper kent zijn eigen geschiedenis. Als u overweegt uw caravan verkopen, is het belangrijk dat deze bij een nieuwe eigenaar terecht komt die de waarde ervan inziet. Ons RDW erkende inkoop bedrijf is gespecialiseerd in het opkopen van campers en zorgt ervoor dat uw voertuig de juiste waardering krijgt.

Camper aanmelden

Meld eenvoudig uw camper aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw camper inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na de aanmelding van uw camper gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw camper zonder kosten!

geld icoon

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

Snelle Camper verkoop, door breed internationaal netwerk

Het verkopen van uw camper, of deze nu gloednieuw, oud of zelfs kapot is, gaat verder dan een simpele financiële transactie. Het voelt als het afsluiten van een bijzonder hoofdstuk uit uw levensverhaal. Elk avontuur, elke reis en elk moment dat u in uw camper heeft doorgebracht, draagt een unieke herinnering met zich mee.

We zetten ons in om het verkoopproces zo soepel en respectvol mogelijk te maken. Met eerlijke prijzen die de werkelijke waarde van uw camper weerspiegelen en een transparante aanpak die u bij elke stap betrekt, staan wij klaar om u te ondersteunen en te begeleiden. Uw vertrouwen en gemoedsrust zijn onze topprioriteit

Verkoop campers: Waar oude reizen nieuwe dromen inspireren

U overweegt uw camper te verkopen en bent op zoek naar een betrouwbare partner in dit proces. Ons team, met veel ervaring in de branche, staat klaar om u te begeleiden. We zorgen voor een vlotte en efficiënte verkoop tegen de juiste prijs, waarbij we de marktwaarde en de unieke eigenschappen van uw camper in acht nemen. Zo is uw camper snel klaar voor zijn volgende bestemming en avontuur bij een nieuwe eigenaar.

Wij kopen een breed scala van diverse voertuigen in. Zo kopen wij tevens bouwmachines en daarnaast ook bestelauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens in.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Inkoper campers

Heeft u campers staan die u graag wilt verkopen? Werktuig Verkopen is een professionele en RDW erkende in- en opkoper van diverse campers. Meld vandaag nog uw camper bij ons aan en ontvang een passend bod.

Opkoper camper: Waar uw camper zijn volgende avontuur vindt

Als gespecialiseerde camper opkoper hebben we een scherp oog voor kwaliteit en waarde. We begrijpen de nuances van verschillende modellen en merken en bieden u de beste prijs op de markt. Uw camper is bij ons in vertrouwde handen, van taxatie tot verkoop.

Of u nu overweegt uw camper te verkopen of gewoon meer informatie wilt, wij staan voor u klaar. Onze expertise en passie voor campers zorgen ervoor dat u met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

Vragen over onze volledige Camper inkoopservice?

Heeft u nog vragen aan onze opkoper specialisten ? Of twijfelt u of we uw voertuig ook inkopen? Neem contact op of stel uw vraag via onderstaand formulier.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.