Voertuig aanmelden

Vrachtwagens verkopen

Zoekt u een opkoper van uw vrachtwagens?

Heeft u nog overtollige vrachtwagens staan die niet meer worden gebruikt en wilt u deze tegen een goede prijs verkopen? Bij Werktuigverkopen.nl helpen we u graag verder. Ons bedrijf is gevestigd in Breda en Antwerpen, maar wij halen uw vrachtwagen of ander soort machine gratis op in heel Nederland en België.

Kies zelf de betaalmethode als u uw vrachtwagens aan ons gaat verkopen

Accepteert u ons bod en laat u uw vrachtwagens door ons ophalen bij u op locatie? Dan bepaalt u zelf de betaalmethode. Wij kunnen contant betalen, maar ook digitaal. Een ander voordeel is dat u de machines niet zelf hoeft te demonteren. Dit doen wij namelijk zelf bij ons op locatie. Wilt u ook nog andere machines verkopen naast vrachtwagens, zoals een bandenkraan of een truck? Wij nemen alle machines graag van u over, ongeacht het merk en model.

Vul ons aanmeldformulier in en ontvang een eerlijk bod

Wilt u uw afgeschreven vrachtwagens of andere machines graag zo snel mogelijk verkopen, maar wel tegen een eerlijke prijs? Vul dan het aanmeldformulier in op onze website en ontvang binnen 24 uur al een bod van ons. Accepteert u dit bod? Dan komen wij de vrachtwagens gratis bij u ophalen. Voor meer informatie over onze service neemt u het best even contact met ons op via 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.