Vrachtwagens
Heeft u oude vrachtwagens die u wilt verkopen? Laat het volledige verkoopproces aan ons over. We geven u een aantrekkelijk bod en regelen de verkoop van uw vrachtwagen.

Vrachtwagen verkopen

Een oude vrachtwagen verkopen kan een lastige klus zijn. Met ons brede netwerk kunnen we de verkoop snel regelen en volledig uit handen nemen. We bieden u altijd een aantrekkelijk, passend bod en halen uw grote voertuig gratis op. Ook voor de verkoop van andere voertuigen, zoals trucks en trailers kunt u ons inschakelen.

vrachtwagens

Vrachtwagens

Wij kopen graag uw vrachtwagens in

kiepwagen

Kiepwagen

Meld uw kiepwagen eenvoudig aan

tankwagens

Tankwagens

Tankwagens verkopen voor een eerlijke prijs

tautliners

Tautliners

Uw tautliner of volledige wagenpark kunt u hier verkopen

trailers

Trailers

Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop en export

transporttrekker

Transporttrekker

Verkoop direct uw transporttrekker

Zo werkt het

Voertuig aanmelden

Meld eenvoudig uw voertuig aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw voertuig inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na uw aanmelding gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw voertuig zonder kosten!

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

werktuigverkopen vrachtwagen verkopen
vrachtwagen verkopen cta 1

Vrachtwagen opkoop in Nederland & België

Werktuig Verkopen is een ervaren en RDW erkend vrachtwagen opkoper. Met ons deskundige oog kunnen we uw vrachtauto snel verkopen voor een passende prijs. Dit doen we zowel in Nederland als België. Naast de snelle afhandeling van de verkoop van gebruikte trucks, halen we uw vrachtwagen kosteloos bij u op. Meld uw vrachtwagen bij ons aan en krijg binnen 24 uur een aantrekkelijk bod.

Naast vrachtwagen inkoop zijn we ook zeer geïnteresseerd in andere werktuigen en voertuigen zoals grondverzetmachines, bouwmachines, tractoren en bedrijfswagens. Voor meer informatie kunt u ook altijd gerust contact met ons opnemen.

Verkoop inclusief vrachtwagen export

Wij nemen graag gebruikte vrachtwagens over van diverse merken. Als opkoper kunnen we deze vervolgens direct verkopen via ons brede netwerk. De export naar het buitenland kan hier ook onder vallen. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Veelgestelde vragen

Kopen jullie ook wagenparken in?

Ja, wij kopen ook graag meerdere voertuigen of hele wagenparken over. Wij zijn een ervaren expert op het gebied van procesmatige verkoop van complete voertuigparken of grote partijen machinerie en werktuigen.

Welke foto’s moet ik opsturen?

We vragen u om de volgende foto’s te verstrekken: een foto van de voorkant, zijkanten (links en rechts), achterkant, het interieur en de motorruimte. Als er significante schade is, zouden we hier ook graag een foto van ontvangen. Mocht uw voertuig labels bevatten, dan zien we die ook graag op de foto’s terug.

Welke voertuigen kopen jullie in?

Wij hebben interesse in diverse voertuigen en werktuigen, waaronder grondverzetmachines, landbouwmachines, tractoren, trucks, vrachtwagens, bedrijfsauto’s en personenauto’s. Onze expertise strekt zich tevens uit tot de verkoop van verschillende soorten machinerie en bedrijfsapparaten. Wanneer u één van deze voertuigen of werktuigen wilt verkopen, neem dan gerust contact met ons op.

Leveren jullie diensten in Nederland en België?

Wij zijn werkzaam in zowel Nederland als België. Dus ook wanneer u uw voertuig in België wilt verkopen kunnen wij deze bij u komen ophalen. Geheel kosteloos.

Wat kost het transport?

Het ophalen van uw voertuig en eventueel het demonteren en verplaatsen ervan worden door ons volledig gratis uitgevoerd. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Meer veelgestelde vragen

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Vrachtwagenhandel Specialisten

Binnen de vrachtwagen handel zijn we een ervaren partij met een breed netwerk. Hierdoor kunnen we altijd een passen koper vinden waaraan we uw gebruikte vrachtwagen of ander groot voertuig kunnen verkopen. Met ons full service en snelle afhandeling bent u snel van uw vrachtwagen af. Altijd met de beste prijs. 

Wilt u van uw vrachtwagen of wagenpark af? Wij kopen deze graag op. Ook als ze schade hebben opgelopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meld direct uw vrachtwagen aan. Uw vrachtauto verkopen doet u eenvoudig via Werktuig Verkopen.

tractor-vervoer

Vragen over onze volledige inkoopservice?

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of twijfelt u of we uw voertuig ook inkopen? Neem contact op of stel uw vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.