Bestelbus verkopen

Werktuig Verkopen is dé deskundige op het gebied van bestelbus verkoop. Voor zowel ondernemers die hun vloot willen vernieuwen als particulieren die hun bestelauto willen verkopen, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.

Busje verkopen: Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Het verkopen van uw busje kan een tijdrovend en soms ingewikkeld proces zijn. Bij Werktuig Verkopen maken we dit proces eenvoudig en stressvrij. Wij bieden een snelle en eerlijke waardering van uw voertuig en garanderen een soepele verkoopervaring. Ongeacht het merk, model of de staat van uw busje, wij staan klaar om u een competitief bod te doen.

Het aanmeldingsproces voor uw bestelbus is eenvoudig en efficiënt: we vragen slechts enkele basisgegevens van u en uw voertuig om een passend en eerlijk bod te kunnen doen. Indien nodig, voeren we een gratis inspectie uit om de waarde nauwkeurig te bepalen. Na uw akkoord op ons bod, regelen wij de rest: we halen de bestelbus kosteloos bij u op en zorgen dat het overeengekomen bedrag snel op uw rekening staat, alles met het oog op uw gemak en zonder enige zorgen voor u.

Bestelbus aanmelden

Meld eenvoudig uw bestelwagens of busje aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw caravan inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na de aanmelding van uw caravan gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw caravan zonder kosten!

geld icoon

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

bus verkopen

Bus verkopen

Als u op zoek bent naar een deskundige opkoper van bestelwagens, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen de waarde van uw bus en bieden een marktconforme prijs die de kwaliteit en conditie van uw voertuig weerspiegelt. 

Ons doel is om u een naadloze verkoopervaring te bieden, waarbij wij zorg dragen voor alle nodige administratieve processen.

Bestelwagen verkopen

Bij het verkopen van uw bestelauto wilt u verzekerd zijn van professionaliteit en expertise. Wij bieden niet alleen een eerlijke en transparante beoordeling, maar ook professionele begeleiding gedurende het gehele verkoopproces. Vanaf de eerste aanvraag tot aan de uiteindelijke verkoop en overschrijving, ons team is er om u te ondersteunen.

Naast het inkopen van vrachtauto’s, zijn wij ook actief in de aankoop van grondverzetmachines, tractoren en hebben wij ons gespecialiseerd in de opkoop van bedrijfsvoertuigen. Ons uitgebreide netwerk binnen de verkoop van bouwmachines stelt ons in staat om een breed scala aan voertuigen en machines aan te bieden.

bestelwagens inkopen

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Opkoper van bestelbussen

Heeft u een bestelbus die u graag wilt verkopen? Werktuig Verkopen is een professionele en RDW-erkende opkoper van verschillende bestelbussen. Meld uw bestelbus vandaag nog bij ons aan en ontvang een gepast bod.

Bestelwagens inkopen

Onze inzet voor klanttevredenheid onderscheidt ons van andere inkoop bestelwagens diensten. Wij begrijpen dat het verkopen van een bestelbus een belangrijke beslissing is en zetten ons in om dit proces zo vloeiend en voordelig mogelijk te maken. Wij bieden een eerlijke prijs, een snelle betaling en een zorgvuldige afhandeling van de verkoop, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is.

Met onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij een betrouwbare en gerespecteerde naam geworden in de inkoop van bestelwagens. Wij hebben een breed netwerk van tevreden klanten opgebouwd, variërend van kleine zelfstandigen tot grote ondernemingen. Onze klanten waarderen onze transparante communicatie, snelle service en deskundige adviezen.

Vragen over het verkopen van uw bestelwagen?

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw bestelwagen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of stel uw vraag via onderstaande button en vul ons voertuig aanmeldformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.