Reachtruck verkopen

Bent u in het bezit van een reachtruck die niet langer nodig is binnen uw bedrijfsvoering? Of naar een betrouwbare partner die uw reachtruck kan overnemen? Wij zijn uw ideale opkoper.

Uw reach truck verkopen?

De verkoop van een reachtruck kan een omslachtig proces zijn. Daarom bieden we u een zorgeloze oplossing. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche hebben we de expertise om uw reachtruck snel en deskundig te beoordelen en u een aantrekkelijk bod te doen.

Wanneer u een reachtruck wilt verkopen, wilt u dat het proces soepel en met vertrouwen wordt afgehandeld. Wij bieden dit en nog veel meer, doordat wij dé gespecialiseerde speler in de markt zijn. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap en te zorgen voor een verkoop die zowel voordeel biedt als gemoedsrust garandeert.

Reach truck

Meld eenvoudig uw vrachtauto’s aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw caravan inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na de aanmelding van uw trucks of vrachtauto gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw trucks zonder kosten!

geld icoon

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

Verkopen van uw reachtruck bij Werktuig Verkopen

Waarom kiezen voor Werktuig Verkopen? Wij maken het verschil door onze klantgerichte aanpak:

  • Full-service opkoper: Wij nemen niet alleen uw reachtruck uit handen, maar verzorgen ook alle bijkomende diensten zoals gratis transport en demontage.
  • Directe betaling: Na akkoord op ons vrijblijvend bod wordt u onmiddellijk en correct betaald, zonder enige vertraging.
  • Deskundige expertise: Onze jarenlange ervaring zorgt voor een professionele afhandeling van de verkoop, waarbij u kunt rekenen op kennis en eerlijkheid.
  • Actief in Nederland & België: Onze diensten beperken zich niet tot de Nederlandse markt; we zijn actief en ervaren in de in- en verkoop van reachtrucks in zowel Nederland als België.
  • Europese export services: Ons bereik is groot, met exportmogelijkheden door heel Europa.
  • RDW erkend: Als RDW erkend bedrijf voldoen we aan alle wettelijke vereisten en staan we garant voor een betrouwbare afhandeling.

Reachtruck te koop aanbieden

Heeft u een reachtruck te koop? Dan zijn er enkele factoren waar u rekening mee moet houden. Het bepalen van de staat van het voertuig, begrijpen van de marktwaarde en het vinden van potentiële kopers kan een uitdaging zijn.

Gelukkig bieden wij u een gratis taxatie en een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Onze service bespaart u de moeite van lange wachtperiodes en het onderhandelen met meerdere kopers.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Reachtruck kopen? Eerst verkopen!

Misschien bent u op zoek naar een upgrade en wilt u daarom uw huidige reachtruck verkopen. Wij zorgen voor een snelle uitbetaling na akkoord, zodat u snel kunt overgaan tot de aankoop van uw nieuwe reachtruck.

We zijn ook RDW erkend, wat u de zekerheid geeft van een betrouwbare en legitieme handelspartner.

Hoe kunt u uw Reachtruck verkopen?

Het verkopen van uw reachtruck gaat bij ons in drie eenvoudige stappen:

  1. Ontvang een vrijblijvend bod: Vul ons eenvoudige formulier in of neem contact op voor direct advies. Binnen 24 uur ontvangt u een marktconform en vrijblijvend bod.
  2. Gratis transport & demontage: Gaat u akkoord met ons bod, dan plannen we samen de gratis demontage en transport van uw reachtruck.
  3. Direct betaald: Bij ophaling van het werktuig wordt alles snel en correct financieel afgehandeld, zodat u zonder zorgen verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten.

Voordelen van het kiezen voor Werktuig Verkopen

Met Werktuig Verkopen kiest u voor een eenvoudige en snelle verkoopprocedure waarbij klanttevredenheid voorop staat. Geen gedoe met onderhandelen met potentiële kopers of zorgen om de afwikkeling van de verkoop.

Wij nemen die zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf. Met onze transparante en klantvriendelijke aanpak weet u precies waar u aan toe bent.