Tractoren verkopen
Heeft u een oude tractor staan die u niet meer gebruikt? Deze kunt u eenvoudig verkopen via Werktuig Verkopen. Meld uw tractor aan en onze specialisten gaan direct aan de slag om u een passend bod te sturen. We regelen direct de verkoop van uw tractor.

Tractor verkopen in Nederland en België

Een gebruikte, tweedehands tractor verkopen voor een passend bod kan een uitdaging zijn. Met ons uitgebreide netwerk en expertise kunnen we dit volledig voor u regelen. We zijn een ervaren inkoper van diverse soorten tractoren en andere landbouwmachines. Dit doen we in zowel Nederland als België.

tractoren

Tractoren

Verkoop uw tractoren of volledige wagenpark

kniktrekker

Kniktrekker

Meld uw kniktrekker eenvoudig aan

portaaltrekker

Portaaltrekker

Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop

rupstractoren

Rupstractoren

Ontvang een eerlijke prijs voor uw rupstractoren

smalspoortrekker

Smalspoortrekker

Smalspoortrekker verkopen? Meld deze hier aan!

systeemtrekker

Systeemtrekker

Verkoop uw oude, gebruikte systeemtrekker

Zo werkt inkoop tractoren

Voertuig aanmelden

Meld eenvoudig uw voertuig aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw voertuig inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na uw aanmelding gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw voertuig zonder kosten!

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

werktuigverkopen tractoren verkopen

Tractor en trekker verkoop

Heeft u tractoren en/of trekkers in uw bedrijf staan die u niet meer gebruikt? Werktuig Verkopen koopt deze graag bij u op om u te ontzorgen in de verkoop. Naast losse landbouwmachines kunnen we ook de verkoop van wagenparken en faillissement inventarissen voor u regelen. 

Met onze kennis en expertise kunnen we u binnen 24 uur een passend bod doen op uw trekker. Wanneer u akkoord gaat kunnen we in veel gevallen het bedrag direct op uw rekening storten. Daarnaast regelen we kosteloos transport om uw tractor of trekker op te halen. Zo is de verkoop direct en zorgeloos voor u geregeld.

Tractor export na inkoop

Wanneer we uw systeemtrekker, rupstractor of andere landbouwmachines verkopen kan daar ook export bij komen kijken. We hebben een breed netwerk aan klanten en kopers, ook buiten Nederland en België.

Veelgestelde vragen

Wat is een goede prijs voor een voertuig?

Dit hangt af van diverse factoren. U kunt altijd uw prijsindicatie voor de verkoop bij ons kenbaar maken. Dankzij onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u een eerlijke prijs bieden.

Hoe wordt de vrijwaring geregeld?

Na het ophalen van uw voertuig krijgt u van ons het RDW vrijwaringsbewijs. U hoeft hiervoor verder niets te organiseren.

Wanneer kan ik een bod verwachten?

Nadat u uw voertuig heeft aangemeld gaan wij direct aan de slag om u een bod terug te sturen. U kunt deze al binnen 24 uur terug verwachten.

Moet ik mijn voertuig zelf brengen?

Wij kunnen gratis uw voertuig bij u op locatie komen ophalen. Wij regelen hierbij het volledige transport en het verplaatsen of demonteren van voertuigen.

Kopen jullie ook kapotte voertuigen in?

Vaak nemen we ook kapotte voertuigen over. Het is afhankelijk van de schade. Soms zijn voertuigen nog goed te repareren om ze voor een mooi bedrag te verkopen. Of bepaalde onderdelen kunnen nog een hoge waarde hebben. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw kapotte voertuig te bespreken.

Meer veelgestelde vragen

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Tractor & trekker handelaren

Als RDW erkende handelaar in tractoren en trekkers zijn we gespecialiseerd in het verkopen van diverse landbouwvoertuigen en grondverzetmachines. Hierdoor wordt het voor u een eenvoudig en zorgeloos proces. U hoeft enkel uw trekker aan te melden en wij regelen de rest. Aan de hand van de foto’s of een gratis inspectie kunnen we u een vrijblijvend bod doen.

Bij akkoord op het bod kunnen we het bedrag in de meeste gevallen gelijk op uw rekening storten. We zorgen daarnaast voor gratis transport om uw tractor of trekker op te halen. We ontzorgen u graag in het gehele verkoopproces.

tractor-vervoer

Vragen over onze volledige inkoopservice?

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of twijfelt u of we uw voertuig ook inkopen? Neem contact op of stel uw vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.