Grondverzetmachines verkopen
Het verkopen van uw grondverzetmachine gaat eenvoudig en snel via Werktuig Verkopen. Wij zijn een erkend inkoopbedrijf en kopen diverse landbouwmachines in. Dit gaat via een efficiënt verkoopproces waarbij we u van A tot Z ontzorgen.

Grondverzetmachine verkopen

Heeft u grondverzetmachines waar u vanaf wilt? Meld ze bij ons aan en krijg een eerlijk en passend bod. Werktuig Verkopen is specialist in het verkopen van agrarische werktuigen. U kunt er gerust meerdere of een heel wagenpark bij ons aanmelden. Bekijk hieronder de voertuigen die we inkopen:

grondverzetmachine

Grondverzetmachines

Meld uw grondverzetmachine aan

akkerbouwmachines

Akkerbouwmachines

Verkoop eenvoudig uw akkerbouwmachine

hooibouwmachines

Hooibouwmachines

Wij regelen de verkoop van uw hooibouwmachine

oogstmachines

Oogstmachines

Snel en eenvoudig uw oogstmachine verkopen?

voermachines

Voermachines

Meld hier uw voermachine aan

zaai- en plantmachines

Zaai- en plantmachines

Wij kopen diverse zaaimachines op

Zo werkt het

Voertuig aanmelden

Meld eenvoudig uw voertuig aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw voertuig inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na uw aanmelding gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw voertuig zonder kosten!

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

zo werkt het
Grondverzetmachine verkopen cta

Export grondverzetmachines & grondbewerkingsmachines

Wanneer we uw grondverzetmachine inkopen, verkopen we deze door binnen ons netwerk in Europa en daarbuiten. We kunnen ook de machines exporteren naar andere landen binnen Europa. U hoeft zich als verkoper nergens zorgen over te maken. Meld u gebruikte machines bij ons aan en wij regelen de rest. Uiteraard krijgt u een goed en eerlijk bod.

Met onze expertise en ervaring kunnen we een passend bod bieden. Na akkoord krijgt u direct het bedrag gestort en wij halen ook gratis de grondbewerkingsmachine bij u op. Uw grondverzetmachine verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Grondverzetmachine handel

Werktuig Verkopen is expert in grondverzetmachine handel. Wij kunnen voor u de volledige inkoop en verkoop regelen van uw agrarische bouwmachines. U kunt eenvoudig uw werktuig bij ons aanmelden en u ontvangt binnen 24 uur een passend bod. Wanneer u deze accepteert wordt het bedrag in veel gevallen direct op uw rekening gestort én regelen wij ook het transport.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn voertuig zelf brengen?

Wij zijn in staat om uw voertuig kosteloos op uw locatie te komen halen. Wij zorgen voor het volledige transport en het verplaatsen of demonteren van voertuigen.

Wat kost het transport?

Het afhalen van uw voertuig, evenals het eventueel demonteren en verplaatsen, nemen we volledig voor onze rekening. We nemen u graag deze zorg uit handen.

Kopen jullie ook kapotte voertuigen in?

Het is niet ongebruikelijk dat we ook beschadigde voertuigen overnemen. Dit hangt sterk af van de omvang en aard van de schade. In sommige gevallen kunnen voertuigen nog succesvol gerepareerd worden en vervolgens voor een aantrekkelijke prijs verkocht worden. Of sommige onderdelen kunnen nog van grote waarde zijn. Voel u vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw beschadigde voertuig te bespreken.

Hoe word ik betaald?

Onze werkwijze is geen gedoe, direct betaald. U krijgt het afgesproken bedrag op uw rekening gestort of in contanten en dat is ter plaatse bespreekbaar. Wij maken hierover natuurlijk goede afspraken.

Leveren jullie services in Nederland en Belgie.

Onze diensten zijn beschikbaar in zowel Nederland als België. Dus zelfs als u uw voertuig in België wilt verkopen, kunnen we het gratis bij u komen ophalen.

Meer veelgestelde vragen

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Verkoop agrarische machines in Nederland en België

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van diverse agrarische machines en landbouwmachines. Denk hierbij aan minigravers, rupskranen, binnendraaiers, graafmachines. bandenkranen en andere grondbewerkingswerktuigen. We nemen graag tweedehands landbouwmachines van u over voor de verkoop of export. 

We kunnen zowel in Nederland als in België de verkoop van voertuigen voor u regelen. Dus wilt u uw grondverzetmachine verkopen op een efficiënte en snelle wijze? Wij helpen u graag. Meld eenvoudig uw werktuig bij ons aan, wij regelen de rest!

tractor-vervoer

Vragen over onze volledige inkoopservice?

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of twijfelt u of we uw voertuig ook inkopen? Neem contact op of stel uw vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.