Over ons
Werktuig Verkopen is een professioneel, RDW erkend inkoopbedrijf van diverse voer- en werktuigen. Wij regelen de volledige verkoop van uw voertuigen. Met onze ervaring en expertise kunnen we u een passend bod doen

Full-service opkoper in Nederland en België

Ons opkoopbedrijf is werkzaam in zowel Nederland als België. In beide landen bieden we een volledige service voor het verkopen van uw voertuigen. Nadat u uw voertuig bij ons heeft aangemeld, gaan wij direct aan de slag om u een passend bod toe te sturen. Bij akkoord storten we in veel gevallen direct het bedrag op uw rekeningen. Vervolgens regelen wij gratis transport om uw voertuig op te halen en krijgt u het RDW vrijwaringsbewijs voor uw voertuig.

Locaties

  • Kantoor Breda
  • Hazeldonk 6516
  • 4836 LD Breda
  • Kantoor Antwerpen
  • Brusselstraat 51
  • 2018 Antwerpen, België

RDW erkend inkoopbedrijf van werk- en voertuigen

Werktuig Verkopen is een RDW erkend inkoopbedrijf. Met onze expertise regelen we voor u een zorgeloze verkoop van uw werktuig. U hoeft enkel het voertuig bij ons aan te melden, wij regelen de rest.

werktuig verkopen over ons cta 2

Ons team met verkoop experts staat voor u klaar

Werktuig Verkopen is al ruim 30 jaar specialist in de verkoop van diverse voertuigen. Van auto’s en bedrijfswagens tot grote voertuigen en landbouwwerktuigen. Op iedere afdeling van het verkoopproces hebben we een expert in huis. Zo worden de financiën, het transport, de inspectie en afhandeling door onze professionals geregeld.

Bij de verkoop van uw werktuig vinden we het belangrijk om u volledig te ontzorgen. We handelen snel zodat u in korte tijd van uw voertuig af bent. Met uiteraard alle aspecten netjes geregeld. U krijgt bij ons altijd een eerlijk bod en een RDW vrijwaringsbewijs. Een volledige service en een professionele afhandeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Nadat u uw voertuig bij ons heeft aangemeld, gaan we direct aan de slag. U krijgt binnen 24 een reactie van ons met een passend bod.

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het bod is volledig vrijblijvend. Wanneer u deze weigert gaan we graag met u in overleg om eventueel tot een deal te komen. Bij akkoord krijgt u het bod vrijwel altijd direct gestort.

We komen het voertuig ophalen

Met onze volledige service kunt u ook rekenen op gratis transport. We zorgen ervoor dat uw werktuig gratis wordt opgehaald.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022