Landbouwmachines verkopen
Meld eenvoudig uw landbouwmachine aan. Wij kopen deze graag over voor een eerlijk en passend bod. Geniet van onze volledige service met gratis inspectie en transport.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Als u uw voertuig bij ons heeft aangemeld krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons. Een passend bod kunnen wij op afstand geven indien voldoende informatie aanwezig is. Anderzijds komen wij graag vrijblijvend bij u langs op locatie voor een taxatie en inspectie.

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het bod is volledig vrijblijvend. Wanneer u deze weigert, gaan we graag met u in overleg om eventueel tot een gepaste deal te komen. U kunt rekenen op flexibele betaalmethoden.

We komen het voertuig ophalen

Met onze volledige service kunt u ook rekenen op gratis transport en eventuele (de)montage van voertuigen. We zorgen ervoor dat uw werktuig of voertuig gratis wordt opgehaald en maken met u goede afspraken.

zo werkt het

Landbouwmachines verkopen

Wilt u uw oude landbouwmachine verkopen? Wij helpen u graag. Ons RDW erkende inkoopbedrijf is gespecialiseerd in het opkopen van diverse landbouwwerktuigen en andere machines. Daarbij bieden we een volledige service van A tot Z en u kunt rekenen op een snelle afhandeling. 

We zijn geïnteresseerd in vele soorten landbouwmachines. Van zaai- en plantmachines, tot hooibouwmachines en grondverzetmachines. Twijfelt u of uw agrarische machine nog wat waard is? Neem gerust contact met ons op, wij kopen graag uw werktuig over.

Landbouwmachines te koop (aanbieden)

Uw gebruikte of kapotte landbouwvoertuig verkopen voor een goede prijs kan lastig zijn. Werktuig Verkopen is gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands landbouwmachines. Dankzij ons brede netwerk kunnen we eenvoudig, oogstmachines, strooiers, maaiers en andere akkerbouwmachines te koop aanbieden. 

U hoeft enkel uw landbouwwerktuig bij ons aan te melden en we geven u een passend bod. Uw werktuig verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Inkoper werktuigen en bouwmachines

Wilt u uw werktuigen of wagenpark verkopen? Meld uw machines bij ons aan en geniet van onze volledige service. Wij ontzorgen u in het hele verkoopproces. Wij zijn zeer geïnteresseerd in tweedehands voertuigen en landbouwmachines.

Opkoper landbouwmachines

Werktuig Verkopen is een gespecialiseerde opkoper in (gebruikte) landbouwmachines. Ook wanneer deze schade hebben opgelopen. Met onze expertise kunnen we u een passend bod doen. Wanneer u akkoord gaat kunnen we vrijwel altijd het bedrag direct storten. Vervolgens halen we het landbouwvoertuig gratis voor u op. 

Heeft u een gebruikte of tweedehands landbouwmachine die u niet meer gebruikt? Wij kopen verschillende soorten agrarische machines graag van u over voor een aantrekkelijk bod. Zo kopen we machines over van het merk Terex, Hyundai, Etec, Doosan, CNH, ABI, Daewoo of Hinoma. Heeft u een werktuig van een ander merk? Ook dan hebben we zeker interesse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Export landbouwmachines

Voor de export van landbouwmachines en andere agrarische werktuigen kunt u ook bij ons terecht. Wij richten ons overigens vooral op de verkoop van uw landbouwvoertuigen en ontzorgen u in het hele proces. Daarbij zijn we zowel werkzaam in Nederland als België.
Heeft u een oud landbouwwerktuig staan dat u niet meer gebruikt? Dan nemen wij deze graag van u over. Ook voor het verkopen van wagenparken met diverse agrarische voertuigen en vrachtwagens kunt u ons inschakelen. Wij ontzorgen u in het verkoopproces en bieden u altijd het beste en meest passende bod voor uw voertuig. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.