Bouwmachines verkopen
Wilt u uw gebruikte bouwmachine verkopen maar weet u niet hoe? Werktuig Verkopen is dé specialist in de inkoop en verkoop van diverse werktuigen. Wij nemen graag uw bouwmachine over voor een aantrekkelijk bod.

Bouwmachines verkopen

Het verkopen van uw oude bouwmachine kan een lastige klus zijn. Met ons brede netwerk kunnen wij uw werktuig verkopen voor een passende prijs. We nemen graag diverse soorten bouwmachines over. Van heftrucks en walsen, tot bulldozers en vorkliften. Meld uw voertuig(en) of machine(s) bij ons aan en ontvang binnen 24 uur een aantrekkelijk bod!

bulldozers

Bouwmachines

Wij kopen allerlei bouwmachines op

graafmachines

Graafmachines

Eenvoudig uw graafmachine verkopen?

heftrucks

Heftrucks

Meld uw heftruck aan voor verkoop

overslagmachines

Overslagmachines

Overslagmachines snel en eenvoudig verkopen

reachtruck

Reachtruck

Meld hier uw reachtruck aan

wiellader

Wiellader

Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop

Zo werkt het

Voertuig aanmelden

Meld eenvoudig uw voertuig aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw voertuig inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na uw aanmelding gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw voertuig zonder kosten!

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

werktuigverkopen bouwmachine verkopen

Bouwmachines verkoop

Werktuig Verkopen is specialist in bouwmachine verkoop. Wij zijn een RDW erkende opkoper van diverse soorten machines. Zo zijn we ook geïnteresseerd in tweedehands bouwmachines en oude machines met schade. Dus heeft u nog reachtrucks, verreikers, wielladers, palletwagens of andere bouwmachines staan die u niet meer gebruikt? We kopen deze graag van u over.

U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling, een eerlijke prijs en gratis transport. Meld eenvoudig uw bouwmachine bij ons aan en ontvang binnen 24 uur een aantrekkelijk bod. Uw bouwmachine verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Verkoop inclusief bouwmachine export

Naast het inkopen en verkopen van uw oude en gebruikte bouwmachines, zijn wij ook in te schakelen voor export. We hebben een breed netwerk in Europa waar we verschillende werktuigen kunnen verkopen. Daarnaast zijn we in zowel Nederland als België werkzaam.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de verkoop?

Als u van plan bent uw voertuig te verkopen, dan kunt u dit eenvoudig doen door gebruik te maken van ons aanmeldformulier. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een aantrekkelijk bod. Wanneer u akkoord gaat met het bod, maken wij met u een afspraak voor het transport van het voertuig. Het overeengekomen bedrag wordt dan op uw rekening gestort en u ontvangt van ons het RDW vrijwaringsbewijs.

Kopen jullie ook kapotte voertuigen in?

We accepteren vaak ook defecte voertuigen. Dit is afhankelijk van de omvang en de aard van de schade. Soms zijn voertuigen nog goed te herstellen, waardoor ze voor een aantrekkelijke prijs verkocht kunnen worden. Sommige onderdelen kunnen nog steeds waardevol zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de opties voor uw defecte voertuig te bespreken.

Leveren jullie in Nederland en België?

Wij zijn werkzaam in zowel Nederland als België. Dus ook wanneer u uw voertuig in België wilt verkopen kunnen wij deze bij u komen ophalen. Geheel kosteloos.

Kopen jullie ook kapotte voertuigen in?

Wij nemen regelmatig ook kapotte voertuigen over, afhankelijk van de aard van de schade. Sommige voertuigen kunnen nog gerepareerd worden en voor een mooie prijs worden verkocht. Ook kunnen bepaalde onderdelen nog een hoge waarde hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw kapotte voertuig te bespreken.

Hoe word ik betaald?

Onze werkwijze is geen gedoe, direct betaald. U krijgt het afgesproken bedrag op uw rekening gestort of in contanten en dat is ter plaatse bespreekbaar. Wij maken hierover natuurlijk goede en heldere afspraken.

Meer veelgestelde vragen

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Professionele bouwmachines opkoper

Wilt u de verkoop van uw werktuig uitbesteden? We hebben ruime ervaring en een brede kennis als opkoper van machines in de bouw. Het verkopen van gebruikte machines kan soms een lastige klus zijn maar met ons brede netwerk kunnen we uw vorkheftruck, tractor of andere bouwmachine eenvoudig verkopen. 

Voertuigen verkopen is onze expertise. Ook wanneer uw werktuig schade heeft opgelopen kunnen we deze opkopen. Vaak hebben deze machines nog genoeg waarde om voor een goede prijs te verkopen. Meld gerust uw bouwmachine bij ons aan en wij bieden u een eerlijk bedrag.

tractor-vervoer

Vragen over onze volledige inkoopservice?

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of twijfelt u of we uw voertuig ook inkopen? Neem contact op of stel uw vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.