Voertuig aanmelden

Bouwmachine verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt? Werktuigverkopen.nl koopt graag de bouwmachines op die u niet meer wilt of kunt gebruiken. Het maakt niet uit of wat voor schade uw machine heeft of dat deze niet gekeurd is. Wij zijn geïnteresseerd in bouwmachines van ieder merk en ieder model. Wij begrijpen dat u graag een eerlijke en betrouwbare prijs ontvangt voor uw machine. Bij ons bent u dan ook verzekerd van de beste prijs.

Eenvoudig en snel uw bouwmachine verkopen

Heeft u een bouwmachine die voor u al afgeschreven is, maar die u graag nog wilt verkopen? Schakel dan Werktuigverkopen.nl in! Wij zorgen voor het transport van uw machine, wat voor u geheel kosteloos is. Hierbij maakt het niet uit of u in Nederland of België woont, want een lange reistijd is voor ons geen probleem. Heeft u naast uw bouwmachine nog meer machines die u wilt verkopen? Wij hebben ook altijd interesse in tractoren van diverse merken en ook uw heftruck kopen wij graag voor een mooie prijs.

Neem contact op en verkoop eenvoudig uw machine

Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw bouwmachine verkopen. De exacte prijs is afhankelijk van de staat van het voertuig. Vul het online aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.