Truck verkopen

Of u nu een truck wilt kopen of verkopen, u vindt bij ons de meest betrouwbare service. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, staan wij garant voor een ongeëvenaarde expertise en een eenvoudige en snelle afhandeling van het gehele proces.

Betrouwbare truck verkoop Nederland

De verkoop van een reachtruck kan een omslachtig proces zijn. Daarom bieden we u een zorgeloze oplossing. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche hebben we de expertise om uw reachtruck snel en deskundig te beoordelen en u een aantrekkelijk bod te doen.

Wanneer u een reachtruck wilt verkopen, wilt u dat het proces soepel en met vertrouwen wordt afgehandeld. Wij bieden dit en nog veel meer, doordat wij dé gespecialiseerde speler in de markt zijn. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap en te zorgen voor een verkoop die zowel voordeel biedt als gemoedsrust garandeert.

Truck aanmelden

Meld eenvoudig uw vrachtauto’s aan via ons aanmeldformulier. Graag ontvangen wij uw gegevens, uw locatie en wat basisgegevens van uw caravan inclusief foto’s.

Binnen 24 uur reactie

Na de aanmelding van uw trucks of vrachtauto gaan wij direct aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur van ons een passend bod voor uw voertuig.

Gratis inspectie en transport

We komen graag bij u langs voor een gratis inspectie en regelen ook het transport van uw trucks zonder kosten!

geld icoon

Bedrag direct op uw rekening

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod storten we direct het bedrag op uw rekening. U hoeft verder niets zelf meer te doen!

Koop betrouwbaar een truck

Zoekt u naar trucks te koop? Bij ons vindt u een veelzijdig aanbod van trucks in verschillende maten en modellen, passend bij iedere klus. De trucks worden aangeboden met een grondige controle op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u als koper verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd. Dit stelt ons in staat om zowel in Nederland als in België de beste matches tussen kopers en verkopers te vinden. Of u nu in Amsterdam, Brussel of elders bent, ons team staat klaar om u van dienst te zijn.

Kies voor ervaring en betrouwbaarheid

Kies voor ons wanneer u zoekt naar verkoop trucks of wanneer u zelf een truck wilt aanschaffen. Onze combinatie van deskundige expertise, een eenvoudige verkoopprocedure, en betrouwbare service, maakt ons uw ideale partner in de wereld van trucks en werktuigen.

Bezoek onze website, ontdek ons uitgebreide assortiment en laat ons u begeleiden bij het koop- of verkoopproces. Wij hebben precies wat u nodig heeft, of het nu gaat om de aan- of verkoop van trucks, heftrucks of reachtrucks.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Truck te koop – Divers en duurzaam

Ons aanbod trucks bestaat uit voertuigen die bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Truck te koop vinden die past bij uw duurzame bedrijfsvoering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen over het verkopen van trucks

Bij Werktuig Verkopen is onze missie simpel: uw succes. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van de juiste truck voor uw behoeften, of het nu gaat om een aankoop of verkoop. Met onze ervaring, expertise en uitstekende service streven wij ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u de beste ervaring mogelijk te bieden. 

Kies voor ons en laat ons uw partner zijn in al uw truck verkoopbehoeften.  Voor meer informatie, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen.

Verkopen van uw truck

Onze export services strekken zich uit door heel Europa. Biedt uw truck de mogelijkheden die buitenlandse kopers zoeken? Wij helpen u de grenzen over met onze truck verkoop, waardoor uw truck een tweede leven krijgt waar dat nodig is.

Wij pakken de zorgen voor u aan, zodat u zich helemaal kunt richten op het belangrijkste voor uw bedrijf. Met onze duidelijke en vriendelijke manier van doen weet u altijd waar u aan toe bent.