Bedrijfsauto verkopen
Verkoop eenvoudig uw bedrijfsauto’s via Werktuig Verkopen. Met onze service kunnen we u volledig ontzorgen bij de verkoop. Altijd een eerlijk en passend bod. Meld vandaag nog uw voertuig aan.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Als u uw voertuig bij ons heeft aangemeld krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons. Een passend bod kunnen wij op afstand geven indien voldoende informatie aanwezig is. Anderzijds komen wij graag vrijblijvend bij u langs op locatie voor een taxatie en inspectie.

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het bod is volledig vrijblijvend. Wanneer u deze weigert, gaan we graag met u in overleg om eventueel tot een gepaste deal te komen. U kunt rekenen op flexibele betaalmethoden.

We komen het voertuig ophalen

Met onze volledige service kunt u ook rekenen op gratis transport en eventuele (de)montage van voertuigen. We zorgen ervoor dat uw werktuig of voertuig gratis wordt opgehaald en maken met u goede afspraken.

Bedrijfsauto verkopen

Uw bedrijfsauto verkopen kunt u het beste overlaten aan onze ervaren verkopers. Met onze ruime ervaring en als RDW erkend bedrijf vinden we altijd een geschikte koper voor uw bedrijfsauto. Meld uw bedrijfsauto eenvoudig bij ons aan en ontvang binnen 24 uur een passend bod. Ook voor het verkopen van bedrijfswagens, vrachtwagens of wagenparken bent u bij ons aan het juiste adres.

We bieden onze klanten graag een volledige service. Daarom profiteert u bij ons ook van een gratis inspectie en ophaalservice. U hoeft enkel uw bedrijfsauto aan te melden, wij regelen de rest.

Opkoper bedrijfsauto’s

Werktuig Verkopen is een ervaren opkoper van bedrijfsauto’s en andere voertuigen. Als RDW erkend inkoopbedrijf ontzorgen we u graag bij de verkoop van uw bedrijfsauto. Ook wanneer deze schade heeft opgelopen. Heeft u meerdere bedrijfsauto’s of een wagenpark waar u vanaf wilt? Deze kunt u ook bij ons aanmelden.

Benieuwd naar de waarde van uw bedrijfsauto’s? Meld deze vandaag nog bij ons aan en ontvang binnen 24 uur een eerlijk en passend bod. Uw bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Reviews

Goed geholpen door de mannen

Erg goed geholpen door de mannen van dit bedrijf. Ik wist niet waar ik moest beginnen , maar mijn trucks is nu snel en eenvoudig verkocht. Ik heb meerdere voertuigen van de hand kunnen doen.

Ronald Breukelen

Geplaatst op: 19 January 2023

Mooi bod ontvangen!

Mijn kapotte Zaaimachine is door Werktuig Verkopen opgekocht. Ik dacht dat ik hier niks meer voor zou krijgen, maar ik heb er uiteindelijk nog een realistisch bod voor ontvangen. Klasse!

Koos Benthem

Geplaatst op: 2 May 2023

Snelle verkoop

Ik had diverse bedrijfswagens die ik vanwege een faillissement heb moeten verkopen. Zij bleken diverse opties te hebben binnen hun netwerk en hebben mij met een snelle verkoop geholpen.

Martin Slot

Geplaatst op: 12 September 2022

Gratis thuis opgehaald

Top! Mijn tractor via hun verkocht. Goede communicatie en duidelijke opvolging. De tractor werd ook nog bij mij thuis opgehaald, zonder extra kosten!

Maarten Vrolijk

Geplaatst op: 20 December 2022

Eenvoudig en direct uw bedrijfsauto verkopen

Verkoop eenvoudig uw bedrijfsauto via ons erkende inkoopbedrijf. We bieden u altijd een eerlijke prijs en de volledige ontzorging tijdens het verkoopproces. U hoeft enkel uw bedrijfsauto aan te melden, wij regelen de rest.

Verkoop bedrijfsauto via Werktuig Verkopen

De verkoop van uw bedrijfsauto verloopt snel en eenvoudig. U hoeft enkel uw voertuig bij ons aan te melden en wij regelen de rest. Van de inspectie en het transport tot het storten van het bedrag en het regelen van het RDW vrijwaringsbewijs. We nemen u alle zorgen uit handen zodat u zich kunt bezighouden met andere zaken.

We hebben een breed netwerk waardoor we uw bedrijfsauto altijd aan een passende koper kunnen verkopen. Altijd voor een eerlijke prijs. De verkoop van uw bedrijfsauto is bij ons eenvoudig en direct geregeld.

Inkoop bedrijfsauto’s: van A tot Z geregeld

Heeft u oude, gebruikte bedrijfsauto’s waar u vanaf wilt? Of moet u wegens faillissement uw bedrijfsauto’s verkopen? Met onze inkoop van bedrijfsauto’s ontzorgen we u hier graag bij. Daarnaast regelen we het gehele inkoopproces van A tot Z, zo heeft u daar geen omkijken meer naar. Wij kopen ook gehele wagenparken op.

We halen de bedrijfsauto’s gratis bij u op en u krijgt na akkoord het bedrag direct gestort. Ook het RDW vrijwaringsbewijs ontvangt u van ons. Meld uw bedrijfsauto aan en verkoop deze direct via Werktuig Verkopen.