Voertuig aanmelden

Bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u een bandenkraan wilt verkopen, zij wij van Werktuigverkopen.nl zeker geïnteresseerd. Wij kopen namelijk verschillende landbouwmachines op, waaronder bandenkranen van ieder merk. U kunt rekenen op een uitstekende service, want wij komen de kraan kosteloos ophalen op uw locatie in Nederland en België. Ook garanderen wij u een goede en eerlijke prijs voor uw machine en kunnen wij u per bank of contant uitbetalen. De keuze in betaalmethode is geheel aan u.

Iedere bandenkraan, ongeacht merk en model, kunt u aan ons verkopen

Als gedreven opkoper van landbouwmachines, hebben wij interesse in iedere bandenkraan. Ieder model bekijken wij graag en eventuele beschadigingen aan de machine zijn voor ons geen probleem. Ook wanneer uw kraan geen keuring heeft ondergaan, doen wij niet moeilijk. U kunt onder andere bandenkranen van de volgende merken aan ons verkopen:

Neem contact op bij vragen of maak meteen een afspraak

Wilt u graag een bandenkraan aan ons verkopen of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem in beide gevallen eenvoudig contact op via het aanmeldformulier op de website. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons met meer informatie. Wij plannen graag een afspraak met u en hopen spoedig zaken met u te mogen doen.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.