Voertuig aanmelden

Bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u een bandenkraan wilt verkopen in Zuid-Holland of elders in Nederland, zijn wij van Werktuigverkopen.nl zeker geïnteresseerd. Wij kopen namelijk verschillende landbouwmachines op, waaronder bandenkranen van ieder merk. U kunt rekenen op uitstekende service, want wij komen de kraan kosteloos ophalen op uw locatie in Nederland en België. Ook garanderen wij u een goede en eerlijke prijs voor uw machine en kunnen wij u per bank of contant uitbetalen. De keuze wat betreft de betaalmethode is geheel aan u.

Ieder merk en model bandenkraan kunt u aan ons verkopen en laten ophalen in Zuid-Holland

Als gedreven opkoper van landbouwmachines, hebben wij interesse in iedere bandenkraan. Wij zijn geïnteresseerd in allerlei merken en modellen, en eventuele beschadigingen aan de machine zijn voor ons geen probleem. Ook wanneer uw kraan geen keuring heeft ondergaan, doen wij niet moeilijk. U kunt onder andere een bandenkraan van een van de volgende merken aan ons verkopen en laten ophalen in Zuid-Holland:

Het is natuurlijk ook mogelijk om deze bandenkranen elders in Nederland of België op te laten halen door ons bedrijf uit Breda.

Neem contact met ons op bij vragen of maak meteen een afspraak

Wilt u graag een bandenkraan of andere machine aan ons verkopen en laten ophalen bij u in Zuid-Holland? Of heeft u misschien nog vragen over onze werkwijze? Neem in beide gevallen eenvoudig contact met ons op via het aanmeldformulier op de website of door te bellen naar 085 071 5921. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons met meer informatie. Wij plannen graag een afspraak met u en hopen spoedig zaken met u te mogen doen.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.