Voertuig aanmelden

Case-IH tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Woont of werkt u in Nederland of België en wilt u uw Case-IH tractor verkopen? Schakel dan de experts van Werktuigverkopen.nl in en verkoop uw tractor voor een mooie en eerlijke prijs. U kiest voor een betaling per bank of contant. Wij komen in heel Nederland en België kosteloos uw tractor ophalen. Een lange reistijd is dan ook geen probleem voor ons.

Uw Case-IH tractor verkopen voor een eerlijke prijs

Wij van Werktuigverkopen.nl zijn altijd geïnteresseerd wanneer u uw Case-IH tractor wilt verkopen. Of u nu wat extra’s nodig heeft om die mooie, nieuwe tractor te kopen of gewoon omdat u uw tractor zat bent. Wij bieden een eerlijke prijs en hebben geen bewaar als uw tractor wat schade heeft of geen geldig keuringsbewijs. Heeft u geen Case-IH tractor, maar heeft u wel een tractor van een ander merk die u graag wilt verkopen tegen een mooie prijs? Wij hebben interesse in alle merken en modellen, zoals tractoren van Fendt en Steyr.

Verkoop uw tractor aan onze betrouwbare opkoper

Wilt u graag uw Case-IH tractor verkopen aan een betrouwbare opkoper? Neem dan contact met ons op door het invullen van ons online aanmeldformulier. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor het kopen van andere (land)bouwmachines.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.