Voertuig aanmelden

Caterpillar bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Een Caterpillar bandenkraan verkopen, doet u het best aan de experts van Werktuigverkopen.nl. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in ieder model en bieden u altijd de beste prijs voor uw machine. Is de kraan beschadigd? Dat is geen probleem. Ook dan zijn wij namelijk geïnteresseerd. Bovendien kunnen wij u zowel digitaal als contant uitbetalen. De keuze in betaalmethode is geheel aan u.

Een Caterpillar bandenkraan verkopen en deze kosteloos laten ophalen

Wanneer u uw Caterpillar bandenkraan aan ons verkoopt, komen wij deze geheel kosteloos ophalen. Het maakt niet uit op welke locatie in Nederland of België de kraan staat en hoe lang de reistijd is; wij zorgen hoe dan ook voor gratis transport. Dat scheelt u een hoop werk en kosten.

Ook andere merken kopen wij graag

U kunt een Caterpillar bandenkraan aan ons verkopen, maar ook kranen van andere merken zijn van harte welkom. Zo kopen wij bijvoorbeeld ook graag machines van:

Neem contact op via het online aanmeldformulier

Wanneer u een Caterpillar bandenkraan aan ons wilt verkopen, neemt u eenvoudig contact met ons op via het aanmeldformulier op de website. Ook eventuele vragen stelt u het best via dit formulier. In alle gevallen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.