Voertuig aanmelden

Daewoo bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wilt u een Daewoo bandenkraan verkopen in Flevoland? Ongeacht het model en de leeftijd van de kraan, zijn wij van Werktuigverkopen.nl zeker geïnteresseerd. Eventuele beschadigingen, mankementen of het ontbreken van een keuring is geen probleem. Wij geven u de beste prijs voor uw machine en komen uw kraan kosteloos ophalen in Flevoland of elders in Nederland of België. Een lange reistijd is voor ons geen bezwaar en zo geniet u van complete service.

Een Daewoo bandenkraan verkopen via een digitale of contante betaling

Wanneer u uw Daewoo bandenkraan aan ons gaat verkopen en laat ophalen in Flevoland, kunt u kiezen uit een digitale transactie via de bank of een contante betaling. Dit geldt uiteraard ook als u een kraan van een ander merk aan ons verkoopt. Wij zijn bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in de volgende merken:

U kunt bovendien niet alleen een Daewoo of ander merk bandenkraan aan ons verkopen en laten ophalen in Flevoland, ook trucks en vrachtwagens nemen wij graag van u over voor een goede prijs.

Stel gerust uw vragen of maak meteen een afspraak

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meteen een afspraak maken bij u in Flevoland om uw Daewoo bandenkraan, of een kraan van een ander merk, aan ons te verkopen? Neem in beide gevallen eenvoudig contact op met ons bedrijf uit Breda via het online aanmeldformulier. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons en hopen we spoedig zaken met u te kunnen doen. Voor direct contact kunt u ons ook bellen via 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.