Voertuig aanmelden

Etec bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u een Etec bandenkraan wilt verkopen zijn wij van Werktuigverkopen.nl zeker geïnteresseerd. Wij kopen diverse landbouwmachines op van alle merken en bieden u altijd een eerlijke prijs. Deze exacte prijs is afhankelijk van de dagwaarde van uw machine en de staat ervan. Is uw kraan beschadigd of niet gekeurd? Dan zijn wij alsnog geïnteresseerd en bieden u een goede prijs.

Een Etec bandenkraan verkopen en kosteloos laten ophalen op uw locatie

Als u uw Etec bandenkraan aan ons gaat verkopen, bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende prijs, maar ook van een volledige service. Wij komen uw kraan namelijk geheel kosteloos ophalen, ongeacht waar in Nederland of België deze zich bevindt. Een lange reistijd is voor ons geen probleem. Bovendien kunnen wij u per bank of contant uitbetalen. Het is maar net wat u het liefst wilt.

Alle merken en modellen zijn welkom

Naast een Etec bandenkraan kunt u ook kranen van andere merken aan ons verkopen. Ieder merk en model is van harte welkom. Denk bijvoorbeeld aan kranen van het merk Hitachi of machines van het merk Hyundai.

Vul ons online aanmeldformulier in

Wilt u graag uw bandenkraan aan ons verkopen? Of heeft u vragen over onze werkwijze of service? In al deze gevallen neemt u eenvoudig contact met ons op via het online aanmeldformulier. Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.