Voertuig aanmelden

Fendt tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u uw Fendt tractor wilt verkopen, zijn wij van Werktuigverkopen.nl zeer geïnteresseerd. Of het nu gaat om een nieuw of oud model, onze interesse wekt u zeker. Wij kopen graag uw tractor en bieden u een uitstekende service. Zo komen wij uw tractor geheel kosteloos ophalen op uw locatie in Nederland of België. Ook bieden wij u uiteraard de beste prijs en kunnen wij zowel per bank als contant uitbetalen.

Uw Fendt tractor verkopen aan een geïnteresseerde koper

Wilt u uw Fendt tractor verkopen, bijvoorbeeld omdat u toe bent aan een nieuw exemplaar? Of heeft u uw tractor niet meer nodig? Wat de reden van de verkoop ook is, wij zijn graag uw koper. Ook als uw tractor beschadigingen heeft of niet gekeurd is, zijn wij geïnteresseerd.

Ook andere merken kopen wij graag op

U kunt natuurlijk uw Fendt tractor aan ons verkopen, maar ook tractoren van andere merken kopen wij graag. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de volgende merken aanbieden:

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u uw Fendt tractor of een tractor van een ander merk aan ons verkopen? Neem dan contact op via het aanmeldformulier op de website. Wij plannen dan in overleg met u een afspraak in. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkwijze kunt u via dit formulier contact opnemen. Wij reageren zo snel mogelijk.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.