Voertuig aanmelden

Ford tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Heeft u een klassieke Ford tractor en wilt u deze verkopen? Dan kunt u bij Werktuigverkopen.nl terecht. Met of zonder schade, oud of wat nieuwer, u kunt elke Ford tractor aan ons verkopen. Onze specialisten taxeren uw gebruikte tractor en bieden een eerlijke en mooie prijs. De prijs wordt gebaseerd op de staat van uw tractor en zijn huidige dagwaarde. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs voor uw gebruikte tractor.

Wilt u uw klassieke Ford tractor verkopen?

Wij zijn altijd op zoek naar tractoren om te kopen. Heeft u nog meer echte klassiekers zoals Fiat, Renault, David Brown of Porsche, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers. Ook kopen wij tractoren van andere merken die wellicht minder bekend of (nog) geen klassieker zijn. Wij zijn ook altijd geïnteresseerd in bouwmachines die u liever kwijt dan rijk bent. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verkopen van heftrucks.

Verkoop snel uw gebruikte tractor

Wij van Werktuigverkopen.nl kopen s tractoren en andere (land)bouwmachines op in heel Nederland en België. Na het verkopen van bijvoorbeeld uw Ford tractor kunnen wij het overeengekomen bedrag via de bank betalen of u kunt ervoor kiezen om het geld contant te ontvangen. Kom eenvoudig met ons in contact door het invullen van ons online aanmeldformulier.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.