Voertuig aanmelden

Hitachi bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wanneer u een Hitachi bandenkraan wilt verkopen, zijn wij van Werktuigverkopen.nl de ideale geïnteresseerde partij. Het maakt namelijk niet uit om welk model kraan het gaat en hoe oud deze is, want iedere kraan wekt onze interesse. Wij garanderen u de beste prijs voor uw machine en komen uw kraan gratis ophalen. De reistijd maakt hierbij niet uit. Wij halen uw kraan in Nederland of België altijd kosteloos op. Zo hoeft u het transport niet zelf te regelen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Een Hitachi bandenkraan verkopen, ook wanneer deze wat beschadigd is

Is uw kraan wat beschadigd of heeft deze geen keuring ondergaan? Ook dan is het alsnog mogelijk uw Hitachi bandenkraan voor een aantrekkelijke prijs aan ons te verkopen. Bovendien kiest u zelf of u het verkoopbedrag digitaal of contant ontvangt.

Ook kranen van andere merken zijn welkom

Naast een bandenkraan van het merk Hitachi kunt u ook kranen van andere merken aan ons verkopen. Ieder merk is welkom, dus bijvoorbeeld ook kranen van:

Vraag om meer informatie of plan meteen de verkoop

Heeft u vragen over onze werkwijze of dienstverlening? Of wilt u meteen uw Hitachi bandenkraan aan ons verkopen? Neem in beide gevallen eenvoudig contact met ons op via het online aanmeldformulier.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.