Voertuig aanmelden

Hyundai bandenkraan verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wat voor Hyundai bandenkraan u ook wilt verkopen, wij van Werktuigverkopen.nl zijn zeker geïnteresseerd. Ieder model is bij ons van harte welkom. Zelfs als de kraan beschadigd is of geen geldige keuring heeft gehad, bieden wij er een zeer goede prijs voor. Bovendien kunnen wij de transactie zowel via de bank overmaken als contant betalen. U bepaalt zelf welke betaalmethode u het liefst gebruikt.

Een Hyundai bandenkraan verkopen en gratis laten ophalen in Nederland of België

Naast dat wij een uitstekende prijs bieden voor uw bandenkraan, ontvangt u van ons een volledige service. Na het verkopen van uw Hyundai bandenkraan halen wij deze namelijk kosteloos bij u op. Hierbij maakt het niet uit waar in Nederland of België de kraan staat en hoe lang de reistijd is; wij zorgen sowieso voor gratis transport van de machine.

Wij zijn ook geïnteresseerd in andere merken

U kunt u uw Hyundai bandenkraan aan ons verkopen, maar wij zijn ook geïnteresseerd in veel andere merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Neem eenvoudig contact op via het online aanmeldformulier

Wilt u graag een bandenkraan aan ons verkopen? Of heeft vragen over onze dienstverlening? In beide gevallen neemt u het best contact met ons op via het aanmeldformulier op de website. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.