Voertuig aanmelden

International tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wilt u uw International tractor verkopen? Of het nu gaat om een groot of klein model, bij Werktuigverkopen.nl zit u helemaal goed. Wij zijn namelijk een opkoper van tractoren die altijd de beste prijs biedt voor aangeboden landbouwmachines. We zijn werkzaam in heel Nederland en België en komen uw tractor geheel kosteloos ophalen bij u op locatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om contant of per bank uit te betalen. De keuze is geheel aan u!

Eenvoudig uw International tractor verkopen

Heeft u uw International tractor niet meer nodig en wilt u deze daarom verkopen? Of heeft u geen ruimte meer voor uw tractor? Wat de reden van de verkoop ook is; wij zijn graag uw opkoper. Ook als uw tractor beschadigd is, zijn wij geïnteresseerd.

Ook andere klassiekers kopen wij op

Naast International tractoren kunt u ook andere klassieke merken aan ons verkopen. Denk bijvoorbeeld aan tractoren van de volgende merken:

Zet de eerste stap naar uw verkoop!

Wilt u uw International tractor of een tractor van een ander merk aan ons verkopen? Zet dan de eerste stap naar de verkoop door contact met ons op te nemen. Dit kan door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.