Voertuig aanmelden

John Deere tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Als u jarenlang gewerkt heeft met uw John Deere tractor kan het lastig zijn om deze zomaar aan iemand te verkopen. Werktuigverkopen.nl doet u graag een aantrekkelijk bod op uw tractor. Dit bod is een eerlijk bod, gebaseerd op de huidige staat en werking van uw tractor. Door aan ons uw John Deere tractor te verkopen bent u verzekerd van de beste prijs.

Uw John Deere tractor verkopen zonder transportkosten

Wanneer u zo ver bent om uw John Deere tractor te verkopen, wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld wordt door de koper. Bij Werktuigverkopen.nl regelen wij het transport van de plek waar de tractor staat tot onze vestiging. Het maakt niet uit of u in Nederland of België woont, de transportkosten nemen wij geheel voor onze rekening. Een langere reistijd is voor ons geen enkel probleem. Heeft u ook tractoren van andere merken die u wilt verkopen? Wij hebben interesse in onder andere de volgende merken:

Ontvang de beste prijs voor uw tractor

Als u uw John Deerre tractor wilt verkopen, garanderen wij de beste prijs. Wij hebben geen bezwaar wanneer uw tractor schade heeft of niet gekeurd is. Vul eenvoudig en snel het aanmeldformulier op onze website in en kom snel in contact met een van onze medewerkers.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.