Voertuig aanmelden

Massey Ferguson tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Heeft u een oude Massey Ferguson tractor die u wilt verkopen omdat u deze niet meer gebruikt? Bijvoorbeeld omdat de tractor schade heeft opgelopen of niet gekeurd is? Schakel dan Werktuigverkopen.nl in en verkoop uw tractor voor een mooie en eerlijke prijs. U krijgt altijd de beste prijs voor uw tractor en bepaalt zelf de betaalmethode.

Eenvoudig uw Massey Ferguson tractor verkopen voor een mooie prijs

Iedere tractor kan waardevol zijn, of het nu een heel oud of een relatief nieuw model is. Wij nemen uw tractor daarom graag van u over. Dit kan een tractor zijn van een bekend tractormerk, zoals Massey Ferguson, maar ook van een minder bekend merk. Massey Ferguson staat bekend om meerdere machines. Als u toevallig nog andere landbouwmachines van dit merk heeft en u deze wilt verkopen, dan zijn wij hier ook zeker geïnteresseerd in. Ook kunt u bij ons terecht voor het verkopen van bijvoorbeeld bandenkranen of trucks en vrachtwagens.

Neem contact met ons op en ontvang een eerlijke prijs voor uw tractor

Heeft u jarenlang gewerkt met een Massey Ferguson tractor, maar wilt u deze om wat voor reden dan ook verkopen? Neem dan vandaag nog contact op met Werktuigverkopen.nl uit Breda en bespreek de mogelijkheden. U vult het aanmeldformulier op onze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U bereikt ons ook door te bellen naar 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.