Voertuig aanmelden

New Holland tractor verkopen

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wilt u uw New Holland tractor verkopen, maar wilt u dit wel doen aan een professionele koper? Schakel dan Werktuigverkopen.nl en ontvangt altijd de beste prijs voor uw tractor. Wij kopen diverse tractoren op.

Uw New Holland tractor of andere machine verkopen aan professionals

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het verkopen van uw New Holland tractor, maar ook voor diverse andere merken tractoren. Zo hebben wij ook interesse in tractoren van andere bekende merken zoals, Ford, Deutz en Porsche. Heeft u naast een New Holland tractor ook andere machines van dit merk dat u wilt verkopen? Neem ook dan contact met ons op! Wij komen iedere tractor kosteloos bij u ophalen. Hierbij maakt het niet uit of u in Nederland of België werkzaam bent.

Neem contact op en verkoop uw tractor

Schakel Werktuigverkopen.nl in wanneer u uw New Holland tractor wilt verkopen. Wij hebben geen bezwaar als uw tractor schade heeft opgelopen of als deze geen geldige keuring heeft. Onze specialisten bespreken samen met u de prijs die u kunt ontvangen. Het overeengekomen bedrag wordt per bank of contant uitbetaald. U bepaalt zelf de manier van uitbetalen. Neem contact met ons op door het online aanmeldformulier in te vullen.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.