Voertuig aanmelden

Opkoper van landbouwmachines

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Wij zijn een opkoper van diverse landbouwmachines. Tractoren, heftrucks, bandenkranen; iedere landbouwmachine kunt u aan ons verkopen voor een eerlijke prijs. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en België, waar wij uw machine op iedere locatie geheel kosteloos ophalen. Een lange reistijd is daarbij geen probleem. Zo hoeft u het transport niet zelf te regelen. Bovendien bepaalt u zelf of u contant of per bank betaald wilt worden. Dat is pas service!

Een opkoper van veel verschillende soorten landbouwmachines

Landbouwmachines; daar zijn wij als opkoper altijd naar op zoek. Het merk, type, model en bouwjaar maakt niet uit, want wij zijn geïnteresseerd in iedere machine. Ook wanneer de machine beschadigd of niet gekeurd is, zijn wij geïnteresseerd. U kunt onder andere de volgende landbouwmachines aan ons verkopen:

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Wanneer u een landbouwmachine aan ons wilt verkopen, neemt u contact met ons op. Dan bekijken wij uw machine en bieden u een goede en eerlijke prijs aan. Vervolgens bepaalt u zelf of u met het bod akkoord gaat of dat u verder met ons onderhandelt. Wanneer we beiden akkoord gaan met het bod, wordt de verkoop geregeld.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Heeft u interesse in onze service? Of heeft u vragen over wat wij als opkoper van landbouwmachines voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Als u dit invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken. Zo kunt u uw landbouwmachine snel verkopen.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.