Zoekt u een opkoper van uw machines?

9 mei 2023 / Nieuws
tractoren handel

Werktuigverkopen.nl is een opkoper van diverse oude machines in heel Nederland en België. 

Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw machine, afhankelijk van de dagwaarde en de staat ervan. Het maakt daarbij niet uit of uw machine beschadigd of niet gekeurd is, wij brengen nog steeds een bod uit. Wilt u uw machine dus verkopen aan een eerlijke opkoper van landbouwmachines en diverse andere oude machines in bijvoorbeeld Flevoland of Noord-Brabant? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Een opkoper van oude machines met gratis ophaalservice

Als u uw landbouwmachines of andere oude machines aan ons als opkoper verkoopt, kunt u deze gratis laten ophalen in Flevoland, Noord-Brabant of elders in Nederland of België. De reistijd maakt ons niet uit, wij komen graag bij u op locatie langs om de machine op te halen en te demonteren. 

U bepaalt vervolgens ook nog eens zelf hoe wij betalen, zowel contant als digitaal is een optie. Met deze uitgebreide service hoeft u geen moeite te doen om uw machine te verkopen; u meldt de machine eenvoudig aan via het online aanmeldformulier en ontvangt binnen 24 uur een eerlijk bod van ons.

Machine Opkoper

Als opkoper van diverse oude landbouwmachines en mobiele machines in bijvoorbeeld Flevoland en Noord-Brabant, zorgen wij altijd voor een aantrekkelijk bod. U bepaalt bovendien zelf of u dit bod accepteert of weigert, het is altijd vrijblijvend om uw machine aan te melden bij ons. U kunt diverse machines aan ons verkopen, waaronder:

Meld uw machine aan via ons aanmeldformulier en ontvang een eerlijk bod

Wilt u uw landbouwmachines of andere oude machines in Nederland of België verkopen aan een opkoper die een eerlijke prijs betaalt? Meld uw machines dan aan via ons aanmeldformulier op de website en ontvang binnen 24 uur een eerlijk bod. U bepaalt zelf of u dit bod accepteert of weigert. Heeft u nog vragen over onze service? U kunt ons bedrijf altijd bellen op 085 071 5921. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Liever direct contact?