Voertuig aanmelden

Steyr tractor verkopen in Zuid-Holland

Wilt u uw oude bouwmachine verkopen, maar weet u niet waar u terecht kunt?

Als u een Steyr tractor wilt verkopen in regio Zuid-Holland, zijn wij zeker geïnteresseerd. Bij Werktuigverkopen.nl kopen wij namelijk verschillende tractoren op, onder andere van Steyr. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs en uitstekende service. Zo halen wij uw tractor op iedere locatie in Nederland en België gratis op en kunnen wij zowel contant als per bank uitbetalen. De keuze is aan u!

Een Steyr tractor verkopen in regio Zuid-Holland kan ook wanneer deze niet in perfecte staat is

Heeft de Steyr tractor die u wilt verkopen wat schade opgelopen of heeft de tractor geen keuring ondergaan? Dat is geen probleem! Ook in deze gevallen zijn wij geïnteresseerd in uw tractor. Wij doen niet moeilijk en zien de mogelijkheden van iedere landbouwmachine, ongeacht de huidige staat.

Ook in andere merken hebben wij interesse

U kunt uw Steyr tractor aan ons verkopen, maar ook tractoren van andere merken nemen wij graag van u over en halen wij gratis op in Zuid-Holland of elders in Nederland of België. Merken waar wij onder andere interesse in hebben, zijn:

Stel gerust uw vragen of maak een afspraak

Wilt u uw Steyr tractor, een tractor van een ander merk of bijvoorbeeld een truck of vrachtwagen aan ons verkopen en laten ophalen in Zuid-Holland? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem in beide gevallen gerust contact op met ons bedrijf uit Breda. Dit kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de website of via 085 071 5921.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.