Voertuig aanmelden

Trucks verkopen

Zoekt u een opkoper van uw machines?

Wilt u trucks of andere mobiele machines verkopen die anders toch niet meer gebruikt worden binnen uw bedrijf? Werktuigverkopen.nl is een opkoper van diverse machines in heel Nederland en België. Bovendien komen wij uw truck gratis bij u op locatie ophalen, ongeacht waar u werkzaam bent. Ervaar de uitstekende service van ons bedrijf uit Breda zelf.

Altijd een eerlijke prijs voor de trucks die u wilt verkopen

Als u trucks of vrachtwagens wilt verkopen aan een externe partij, kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw machines, ook als er sprake is van beschadiging of als de machine niet gekeurd is. Het bod dat wij uitbrengen is natuurlijk wel afhankelijk van de dagwaarde en de staat van de truck. Bovendien kopen wij niet alleen uw truck of vrachtwagen op, ook uw landbouwmachines, tractoren, compressoren of andere machines nemen wij graag van u over voor een goede prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze service voordat u uw trucks gaat verkopen? Neem dan contact met ons op via 085 071 5921. U kunt uw truck ook direct aanmelden via ons aanmeldformulier. Wij brengen dan binnen 24 uur een bod uit op uw mobiele machine.

Ontvang binnen 24 uur een bod

Vrijblijvend accepteren of weigeren

We komen het voertuig ophalen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Bel ons

Aanmeldformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.